Het begon allemaal met.. een stichting!

C4N Production staat voor Care4Needs Production. Care4Needs is de naam van de stichting die wij (Lychelle & Redmar), in 2016 hebben opgericht. Hier is onze passie voor het filmen aangewakkerd en zijn wij begonnen met het produceren van video's en het online inzetten hiervan. Inmiddels bestaat ons portfolio uit uiteenlopende video's en is niks ons te gek. Wij zijn jong, innovatief, creatief en vertalen jouw verhaal graag naar video.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Care4Needs

In 2016 zijn wij vanuit stichting Care4Needs begonnen met het maken van promotievideo’s voor kleine stichtingen wereldwijd. Kleine stichtingen hebben vaak niet de middelen om een promotievideo te laten maken. Toch is video een ontzettend belangrijk medium om juist extra donaties op te halen en bewustwording te creëren. Potentiële donateurs krijgen een beter beeld van de organisatie. Bovendien kan je veel beter een gevoel overbrengen door middel van een video.

We hebben inmiddels 10 landen en meer dan 25 stichtingen bezocht waarvoor we een video hebben gemaakt. We hebben veel ervaring opgedaan in het filmen, editen en het doen van interviews. Daarnaast is onze interesse in maatschappelijk verantwoord ondernemen toegenomen. Wij vinden dat de maatschappelijke betrokkenheid vanuit het bedrijfsleven verder moet toenemen. Vanuit deze overtuiging zullen wij ons steentje bijdragen.

Wij staan 5% van onze winst af aan Stichting Care4Needs. Zo kan de stichting zelfstandiger worden en is het minder afhankelijk van sponsoring of donaties van derden.