Waarom video?

De populariteit van video is enorm toegenomen de afgelopen jaren. Zoekmachines en social media kanalen geven daarom steeds meer voorrang aan het tonen van video's. Dit komt vooral omdat we het prettiger vinden om visuele content tot ons te nemen. Er zijn veel onderzoeken gedaan waaruit blijkt dat video het wint van tekst. Of het nu gaat om interactie, zichtbaarheid of resultaten, video doet het beter!

WAT WIJ VOOR JE KUNNEN DOEN

Staat jouw verzoek er niet tussen? Laat het ons weten want niks is ons te gek!

Vacature video's

Vergroot de zichtbaarheid en respons op jouw vacatures. Vind sneller meer en relevanter personeel door een vacature video te laten maken!

Bedrijfsfilm

Wil jij mensen kennis laten maken met jouw bedrijf, de cultuur, de mensen achter het product of de dienst? Doe dit met behulp van een bedrijfsfilm!

Promotievideo

Een promotievideo is het perfecte medium om jouw bedrijf te promoten bij (toekomstige) consumenten, leveranciers en andere stakeholders. 

Online marketing

Het leukste onderdeel: de vacature video gaat online. We zullen samen met jullie kijken naar de beste kanalen om de vacature video te publiceren en resultaat te behalen.

 

WAT WE VERDER DOEN

onze diensten

Online marketing strategie

Online marketing begint bij een goede strategie. Wat zijn jouw doelstellingen, wie is de doelgroep, waar en hoe bereiken wij hen tegen zo laag mogelijke kosten?

Know your stat's

Data meetbaar en inzichtelijk maken is cruciaal voor optimalisaties. Dit doen door middel van Google Tag Manager, Online dashboarding en analytics.

Social Media

Social media is zeer krachtig voor het promoten van jouw dienst of product. Met de specifieke targetingmogelijkheden kunnen we jouw doelgroep bereiken.

Google & Bing Ads

Zoekmachines Google en Bing hebben een marktaandeel van bijna 100% en zijn dus onmisbaar in jouw online strategie.

Video marketing

Meer dan ooit, consumeren wij video content. En niet alleen wij maar ook online marketing kanalen geven video steeds vaker voorrang.

Ideetje?

Kunnen wij jou helpen om online te groeien? Of heb je een leuk ideetje? Laat het ons weten!