Nog niet overtuigd? Check de voordelen

Het inzetten van vacature video's leidt tot een (40 keer) hogere respons op social media ten opzichte van tekst. Daarnaast bevinden de latent werkzoekenden zich op social media. Een vacaturevideo is een perfecte tool om deze grote groep te bereiken. Niet alleen de respons op vacature video's is hoger, je bereikt ook relevantere sollicitanten. Zij kunnen door het bekijken van de video, al in een vroeg stadium bepalen of de functie of het bedrijf bij hen past. Mensen zijn visueel ingesteld en worden enthousiaster na het bekijken van video's.

HET PROCES

dit kan je van ons verwachten

Doel & Doelgroep

Samen met jullie bepalen we het doel en de doelgroep van de video. We bespreken de bedrijfscultuur en het gevoel wat over moet komen.

Script

Afhankelijk van het doel, de doelgroep en de boodschap van de video stellen we een script op en maken we een afspraak om te komen filmen.

Productie

Het productieproces bestaat uit twee onderdelen: het filmen van de verschillende onderdelen in het script en het bewerken van de vacature video.

Video marketing

Het leukste onderdeel: de vacature video gaat online. We zullen samen met jullie kijken naar de beste kanalen om de vacature video te publiceren en resultaat te behalen.

WAT WE VERDER DOEN

onze diensten

Online marketing strategie

Online marketing begint bij een goede strategie. Wat zijn jouw doelstellingen, wie is de doelgroep, waar en hoe bereiken wij hen tegen zo laag mogelijke kosten?

Know your stat's

Data meetbaar en inzichtelijk maken is cruciaal voor optimalisaties. Dit doen door middel van Google Tag Manager, Online dashboarding en analytics.

Social Media

Social media is zeer krachtig voor het promoten van jouw dienst of product. Met de specifieke targetingmogelijkheden kunnen we jouw doelgroep bereiken.

Google & Bing Ads

Zoekmachines Google en Bing hebben een marktaandeel van bijna 100% en zijn dus onmisbaar in jouw online strategie.

Video marketing

Meer dan ooit, consumeren wij video content. En niet alleen wij maar ook online marketing kanalen geven video steeds vaker voorrang.

Ideetje?

Kunnen wij jou helpen om online te groeien? Of heb je een leuk ideetje? Laat het ons weten!